Счетоводни услуги и техните предимства

Защо да използваме професионални счетоводни услуги?

При фирмите, предоставящи професионални счетоводни услуги, тези разходи като годишни отпуски и болнични, разходи за канцеларски и офис консумативи, както и всякакви други видиве разходи, които са необходими за всеки протичащ  добре работен процес се разпределят между всички фирми клиенти и в резултат на това цената на услугата е несравнимо намалена. Друго предимство на специализираните услуги в професионалната счетоводна къща е отговорността, която носят при неспазване на срокове, некоректно обработени данни и др.

Основните предимства при използването на външна фирма са:

 • По-добро обслужване на клиентите;
 • Несравнимо ниски цени на счетоводни услуги – по-малко разходи;
 • Повече време да обърнете внимание на основните дейности на вашия бизнес – повече приходи;
 • Повече приходи, по-малко разходи с по-добро качество!.

В заключение можем да кажем, че световният пазар е доказал, че аутсорсингът на услуги е рентабилен както за компаниите, които ги предлагат, така и за тези, които ги използват. Вярваме, че възложените счетоводни, данъчни и финансови услуги, както и аутсорсингът в ИТ индустрията, например, все повече ще се възприемат като правило, а не като изключение.

Защо да изберете нашите счетоводни услуги

Ние предоставяме пълен набор от счетоводни и административни услуги, решаваме Вашите данъчни проблеми, независимо колко сложни са, обработваме финансови транзакции и ви предлагаме съвети, съпътстващи вашия бизнес. Счетоводните услуги, които Ви предлагаме ще надминат очакванията Ви с професионализъм, точност и коректност.

Ние сме тук, за да изградим дългосрочни отношения, основани на доверие и взаимопомощ. Ние ще приемем вашите трудности като наши общи. Заедно с вас ще се борим с тях, за да се развива вашият бизнес. Нашите усилия като счетоводна къща са насочени изключително и изцяло към Вас – нашите клиенти. Вие сте наш работодател, за когото работим и на когото даваме сметка. Счетоводните услуги, които предоставяме, са предназначени да увеличат максимално ползите за вашия бизнес на ненадминати цени и качество. Етикетът в бизнес отношенията за нас е по-важен от всичко в работата.

Кои са плюсовете на този вид детски гимнастически килим?

Мекотата на платното Ви позволява да усучете този детски гимнастически килим на руло или да го сгънете няколко пъти.

Лекотата на продукта Ви позволява лесно да го пренасяте от място на място.

Този детски гимнастически килимопция може да се използва не само за спорт, това детско килимче е подходящо като плажна постелка или полезно за пикник.

Има модели, към които е включена красива корица и малчуганът с удоволствие ще я носи със себе си на занятия.

Най-добрият детски звуков килим

Най-доброто в категорията си е бебешката постелка Sunny Day на Tiny Love с няколко дрънкалки, гризалки, рингове и пищялки. Дъгите са закрепени с ключалки, които здраво държат рамката.

Ползи:

 • Заема малко място в разглобен вид.
 • Многофункционалност.
 • Развитие на бебето в няколко посоки
 • Няколко различни текстури и различни звуци.
 • Батериите са включени.
 • Подходящ както за момче така и за момиче.

Магазините предлагат няколко вида детски гимнастически килим и звукови играчки, в зависимост от възрастта на детето:

За най-малките деца звуците на детските звукови килими са по-прости: бипкане, тракане и други. Килимите са снабдени с допълнителни детайли под формата на дъги, върху които има възможност за закрепване на дрънкалки, рингове, огледала.

Варианти с азбука и цифри за деца от три години. За децата е по-лесно да научат азбуката с помощта на забавен игрови комплекс, който издава звуци, когато щракнете върху желаната буква.

Детските звукови килими под формата на музикални инструменти са подходящи за всяка възрастова категория. Те спомагат за развитието на музикален слух и умения за създаване на мелодични композиции.

Интерактивните детски килими за предучилищна възраст са оборудвани с вълнуващи игри и задачи. По време на уроците се развива логическото мислене. Решаването на прости задачи и примери с числа ще помогне за по-лесното подготвяне на детето за училище.

Децата харесват играчки, които издават звуци, така че образователните постелки с мелодии са популярни.

Характеристики:

Тези звукови детски килими работят с батерии.

Размерите на тези детски килими са предимно стандартни, не повече от квадратен метър.

Звуците не трябва да дразнят психиката на детето.

Плюсове на звуковия детски килим:
 • Леко тегло.
 • Развитие на мисленето.
 • Образователната информация се възприема по-лесно по игрив начин.
 • Водоустойчив. Няма нужда да се притеснявате, че бебето ще разлее чай или сок.
 • Лекота на използване.
 • Проста грижа.

Не изисква закупуване на допълнителни музикални играчки, всичко е на едно място.

Кои са минусите му:
 • Колкото повече звукови ефекти, толкова по-висока е цената на звуковия детски килим.
 • Някои екземпляри не понасят влага.

Пижами кигуруми

Сега пижами кигуруми са много търсени сред младите момичета. Обикновено има интересен дизайн или цвят. Пижамите повтарят цвета на животните или имат вид на анимационен герой. Този дизайн изглежда невероятно сладък и нежен. Само че, всъщност, жените и младите момичета се влюбиха в Кигуруми заради други качества. Цялата пижама не се надига и не създава дискомфорт по време на сън. Именно това предимство оценяват повечето собственици на такъв вид пижама.

Кигуруми може да е пижама, която има дълбока качулка, украсена с уши. Голямата формована качулка може да бъде свалена и оставена докато спите, което означава, че няма да Ви пречи и помага да предпазите врата си от издухване. За пълно потапяне в изображението можете да закупите чехли, които ще приличат на лапите на това сладко животно. Мнозина носят тези пижами кигуруми не само по време на сън, а и като домашна дреха, когато си почиват у дома.

Модели Дълга пижама кигуруми

Купувайки дълги пижами кигуруми, жените на модата получават топли, уютни домашни дрехи, които не пречат на движението. В такива неща не само сънят ще бъде по-сладък, но и сутринта няма да изглежда хладна и облачна. По всяко време на годината, оставяйки топло легло, в дълги пижами, жените могат спокойно да се разхождат из къщата, да приготвят закуска, да подреждат. По този начин подобна версия на пижами може безопасно да се нарече стилни домашни костюми.

Дизайнерите съветват да изберете удължени модели от естествени материи, спокойни, меки цветове. Пастелните цветове ще добавят костюм на нежност, изтънченост и женственост. Такива усещания ще дадат, без съмнение, дълги копринени пижами. За жени, които искат да подчертаят своята сексуалност, едноцветните копринени пижами в тъмни цветове са идеални.

Модели Къса пижама

Късите модели пижами стават все по-шумни и по-уверени. Провокативна тенденция, толкова дръзка и симпатична в същото време. Тук няма правила, ако горната част на дамската пижама е с дълъг ръкав, тогава долната част може да бъде най-разнообразна, от секси боксерки до доста скромни шорти. Комбинирайте както желаете, основното е да изглежда хармонично.

Външни счетоводни услуги

Предимства при използването на външни счетоводни услуги

При фирмите, предоставящи професионални счетоводни услуги, тези разходи като годишни отпуски и болнични, разходи за канцеларски и офис консумативи, както и всякакви други видиве разходи, които са необходими за всеки протичащ  добре работен процес се разпределят между всички фирми клиенти и в резултат на това цената на услугата е несравнимо намалена.

Друго предимство на специализираните услуги в счетодните къщи е отговорността, която носят при неспазване на срокове, некоректно обработени данни и др.

Основни предимства при използването на външна фирма са:

 • По-добро обслужване на клиентите;
 • Несравнимо ниски цени на счетоводни услуги – по-малко разходи;
 • Повече време да обърнете внимание на основните дейности на вашия бизнес – повече приходи;
 • Повече приходи, по-малко разходи с по-добро качество!.

В заключение можем да кажем, че световният пазар е доказал, че аутсорсингът на услуги е рентабилен и рентабилен както за компаниите, които ги предлагат, така и за тези, които ги използват. Вярваме, че възложените счетоводни, данъчни и финансови услуги, както и аутсорсингът в ИТ индустрията, например, все повече ще се възприемат като правило, а не като изключение.

Защо да изберете нашата счертоводна фирма?

Ние предоставяме пълен набор от счетоводни и административни услуги. Решаваме Вашите данъчни проблеми, независимо колко сложни са, обработваме финансови транзакции и ви предлагаме съвети, съпътстващи вашия бизнес. Счетоводните услуги, които Ви предлагаме ще надминат очакванията Ви с професионализъм, точност и коректност.

Ние сме тук, за да изградим дългосрочни отношения, основани на доверие и взаимопомощ. Ние ще приемем вашите трудности като наши общи. Заедно с вас ще се борим с тях, за да се развива вашият бизнес. Нашите усилия като счетоводна къща са насочени изключително и изцяло към Вас – нашите клиенти. Вие сте наш работодател, за когото работим и на когото даваме сметка. Счетоводните услуги, които предоставяме, са предназначени да увеличат максимално ползите за вашия бизнес на ненадминати цени и качество. Етикетът в бизнес отношенията за нас е по-важен от всичко в работата.

Грешки при наемането на кола.

Как да не станете заложник на ситуацията при наемането на кола?

Важното за всеки взет автомобил под наем без шофьор започва с проверка на документи. Не забравяйте паспорта и шофьорската книжка. Без тези документи колата няма да бъде издадена дори на тройна цена. Запомнете минималния шофьорски опит от 2 години. Това е друго задължително условие за наемателя на кола.

Интересувайте се от правната страна на въпроса

Не бива да подписвате договор за взимане на автомобил под наем без да сте гледали, дори и да сте пълен лаик в юриспруденцията. Прочетете документа много внимателно. Обикновено обемите му позволяват да се направи. Задайте няколко въпроса на мениджъра. Характерът на отговорите ще Ви каже много. По такива дреболии е най-лесно да се определи нивото на обслужване и истинското отношение на компанията за рент а кар услуга към клиентите.

Технически преглед на автомобила, който ще бъде взет под наем  – важни акценти

Започнете с оценка на външното състояние на колата, която ще наемате. Твърде много малки дефекти – причина да изоставите колата. В противен случай рискувате да платите за драскотини, направени от някой друг.

Не забравяйте да проверите:

 • състояние на колелата, която искате да наемете;
 • набор от инструменти за ремонт – помпа, крик, комплект за първа помощ и резервна гума;
 • спирачки, аларми и предпазни колани. Те също подлежат на задължителна проверка.

Проверете за наличие на застраховки на взимания под наем автомобил.

Когато стане ясно, че документите и външният вид на автомобила са в ред, проверете наличието на застрахователна полица КАСКО. Ако например поръчате кола под наем в София без застрахователна полица, вие ще носите цялата финансова отговорност за щети, дори ако инцидентът не е по ваша вина.

Опитайте се да помните ключовете на наемането на кола. По правило резервен комплект не се издава. Свикнали сме да затръшваме вратата автоматично, като у дома. И ключовете често остават в купето. Винаги дръжте този момент под контрол.

Не се паникьосвайте, ако попаднете в инцидент в взетата под наем кола. В такива случаи повечето наематели по някаква причина се опитват да избягат от сцената. Ако не се нуждаете от проблеми със застраховка и обезщетение за щети, по-добре е да вземете копие от протокола за злополука в ръцете си и да го представите на мениджъра на компанията за коли под наем.

Интравенозна витаминна терапия за мъже

Интравенозна витаминна терапия в урологията

Въпреки че мъжете се наричат ​​​​силния пол, въпреки това тяхното здраве често е по-крехко от това на жените. Следователно, мъжете също се повлияват изключително добре при интравенозна витаминна терапия:

 • нормализира се работата на мъжките полови органи, мъжката сила и либидото се повишават;
 • имунитетът се повишава, той се активира за борба с полово предаваните инфекции;
 • за мъжете витамините и минералите са особено мощно средство за превенция на рак, като рак на простатата;
 • витамините са особено необходими на мъжете по време на периоди на стрес, интензивна работа и физическо и психическо натоварване.

Терапия в практиката

Нормалното функциониране на ректума зависи от състоянието на цялата храносмилателна система. А тя от своя страна се нуждае от целия набор от витамини за нормална работа:

 • при неправилно и нередовно хранене, стрес и неблагоприятна екология, червата се замърсяват с токсини;
 • червата са голям имунен орган, тъй като съдържат голямо количество лимфоидна тъкан;
 • нормалната микрофлора постоянно живее в червата, в нарушение на което има проблеми с храносмилането, развива се дисбактериоза.

Витамините помагат да се справите с тези състояния, преди да се развият в сериозни заболявания.

Отоларингологията

Най-често срещаният проблем на УНГ органи са честите и хронични инфекции, свързани с нарушен имунитет. Интравенозното приложение на оптимални дози витамини ще подкрепи имунните сили и ще предотврати всички тези патологии.

Терапия за клиенти/ пациенти в козметологията

Когато достатъчно количество витамини и минерали попадне в кръвния поток на човека, не само състоянието на вътрешните органи се подобрява и нормализира. В същото време външният вид на човек също се променя. Той става по-млад, тонизиран и по-здрав. Кожата става по-здрава и по-еластична, копринена. Заздравяването а на косата и ноктите се променя към по-добро, здравият и весел човек блести в очите. И за да постигнете този ефект, трябва да отделите 2 часа на седмица, за останалото ще се погрижат професионалистите.

Важността на витамин D за да имаме здрава костна система

Ефикасността на пероралния витамин D

Витамин D е важен за костната система, за предотвратяване на фрактури при жени и мъже на възраст 65 и повече години е оценена в мета-анализ на 12 двойно-слепи рандомизирани контролирани проучвания (RCT) на вертебрални фрактури (n=42 279) и 8 RCT на фрактури на бедрената кост (n= 40 886). Обобщените RR са 0,86 (95% CI 0,77–0,96) и 0,91 (95% CI 0,78–1,05) съответно за предотвратяване на вертебрални или бедрени фрактури. Въпреки това се наблюдава значителна хетерогенност и за двете крайни точки.

Факторите, обясняващи тази хетерогенност, са различните дневни дози витамина

Съответно постигнатите концентрации на 25(OH)D в кръвния серум. При оценка на случаи с висока доза витамин D (482-770 IU/ден), рискът от вертебрални фрактури е намален с 20%. А фрактури на бедрената кост с 18%, докато дози <400 IU/ден не показват такъв ефект [30].

Обобщени данни от участници от 11 двойно-слепи RCTs за перорална добавка на витамин D (ежедневно, седмично или на всеки 4 месеца) със или без калций в сравнение с плацебо или само калций (при субекти на възраст 65 години и по-големи). Общо 31 022 души (средна възраст 76 години; 91% жени) са включени в проучването с 1 111 фрактури на бедрото. Също така и 3 770 фрактури на прешлени. Участниците, които са били разпределени на случаен принцип в групата на витамин D, в сравнение с тези в контролната група, са имали 10% намаление на риска от фрактура на бедрената кост. Също така и 7% намаление на риска от фрактури на прешлените.

Намаляване на риска от фрактури е показано само при най-високия прием на витамина

В тези проучвания (средно 800 IU на ден), с 30% намаление на риска от фрактура на бедрената кост. Също така и 14% намаление на риска от фрактура на прешлен. Ползите от приема на витамин D за костната система са сравнително постоянни и независими от възрастта, местоположението, изходните нива на 25(OH)D и допълнителния прием на калций. Доза витамин D от 800 IU/ден има благоприятен ефект върху превенцията на фрактури на бедрената кост и всякакви вертебрални фрактури при лица под 65-годишна възраст [31].

Следователно дефицитът на витамин D за костната система е един от основните рискови фактори, влияещи върху развитието на остеопороза. Намалената абсорбция на калций поради недостатъчни нива на витамина в кръвта води до повишаване на ПТХ с вторично активиране на костното ремоделиране. Също така мобилизиране на калций от костите, което е механизмът на костна загуба във всяка възраст.

Разновидности на огнеупорните бои според вида и предназначението им

Какви разновидности на огнеупорните бои има на пазара?

И така, в зависимост от вида на материала, който защитават, всички разновидности на огнеупорните бои са:

 • Дървен материал и дървени конструкции;
 • Метални изделия и метални конструкции;
 • Покрития от плат, включително килими и други;
 • Електрически кабели и проводници;
 • полимерни материали;
 • Въздуховоди и вентилация.

Характеристики на огнезащитни бои за дърво

Пожарът причинява не само материални щети. Той е в състояние да лиши човек от подслон, а понякога и от най-ценното – живот.

Затова хората правят всичко възможно да защитят домовете си от пожар, покривайки ги с незапалими топлоизолационни материали, керамични плочки, тухли.

Разновидности на огнеупорните бои и лакове

Както беше отбелязано по-горе, дървото е най-разпространеният строителен и довършителен материал, т.к. има много предимства. Има обаче един съществен недостатък – запалимостта на дървото.

От древни времена хората са се опитвали да се борят с бързото запалване на дървото и са използвали всички видове средства, които са им достъпни за това. Така например военни униформи и сгради – всякакви щитове, овни, огради – бяха боядисани със смеси на базата на различни соли, както и слаб разтвор на оцет. Това бяха първите забавители на горенето.

Напредъкът не стои неподвижен и днес се произвеждат специални огнезащитни бои и лакове според най-новите разработки на химиците, използващи многокомпонентни суровини. Такива разтвори, импрегниращи горния слой от дърво, предотвратяват увреждането на вътрешните слоеве, поради освобождаването на незапалими елементи в горните слоеве от дърво.

Видове и характеристики на огнезащитни бои за метални конструкции:

Различните разновидности на огнезащитните бои за метал се считат за използване в комбинация с други мерки за повишаване на безопасността срещу пожар. От голямо значение ще бъде потреблението на материал при производството на произведения.

Трябва да се отбележи, че в ежедневието не е препоръчително да се използва този инструмент, което не може да се каже за голямо разнообразие от промишлени обекти, където прилагането на тази огнезащитна боя се счита за почти необходимо изискване.

Огнезащитната боя трябва да се използва в комбинация с други методи за защита на повърхността от високи температури.

Цимен и производител

Избирайте цимент с усещане

Ако изборът на цимент се третира небрежно, тогава можете не само да не постигнете желания ефект, но и да получите дефекти, които могат да разрушат структурата с течение на времето. Следователно е необходимо да изберете цимент с усещане, усет и подреждане.

Стандартно обозначение на опаковката

Качеството на цимента се регулира от международния стандарт ISO-9000. Следователно, един от факторите за качествен цимент ще бъде указанието на този стандарт върху опаковката. Висококачественият цимент е част от популярната строителна смес пясъкобетон m300.

Качество на опаковката цимент

За да не загуби цимента качествата си при транспортиране и съхранение, опаковката му трябва да е с високо качество. Циментът се опакова в торби от три- или четирислойна хартия. Слоевете хартия трябва да бъдат залепени или зашити заедно. Поради наличието на клапани NM, BM, BMP, циментовите торби са влагоустойчиви и са в състояние да отстраняват излишната влага от съдържанието. Не би било излишно да си припомним необходимостта от закупуване на цимент в запечатани опаковки.

Маркиране на опаковката

Опаковката на цимента трябва да съдържа датата на опаковане и свойствата на материала (марка, производител, тегло и др.). С течение на времето циментът губи свойствата си, така че не забравяйте да обърнете внимание на датата. Този материал трябва да бъде закупен пресен. Срокът на годност на цимента според GOST е 60 дни. Циментът и другите строителни материали в онлайн сайта на Concreteregeneration отговарят на всички необходими изисквания за качество.

Производител

Най-добре е да закупите от местен производител. Турските и иранските цименти, популярни на нашия пазар, не могат да отговорят на изискванията на нашите реалности. Освен това транспортирането на този материал от горепосочените страни може да влоши неговите характеристики.

Клас на цимента

Най-важният показател в строителството е марката използвания цимент. От него можете да разберете силата на този материал. Колкото по-високо е, толкова по-здрав е циментът. В допълнение към самата марка, трябва да обърнете внимание на допълнителни букви до цифрите. Бързо втвърдяващият се цимент се обозначава с буквата „B“, а нормално втвърдяващият се „H„.

Електронни винетки – Предимствата и всичко интересно за тях?

Електронни винетки – Предимствата и всичко интересно за тях?

Предимства на електронни винетки:

 • Край на лепенето на стикери по стъклото на автомобила.
 • Без допълнителни бележки, свързани с винетката, които трябва да се пазят в жабката на колата или при документите.
 • Електронната винетка може да бъде активирана, дори когато вече сме на път, и това е голямо предимство и удобство.

Важно е също, че Вие можете да закупите електронна винетка до 30 дни по-рано от началната ѝ дата на валидност. Всички автомобили с обща технически допустима максимална маса над 3.5 тона, заплащат такси за изминато разстояние.

От датата1 януари 2019 г. в Република България официално се въвеждат електронни стикери.

С електронни винетки по пътищата на България с които са длъжни да се движат всички моторни превозни средства от всички категории, като винетната система се поддържа отново от АПИ. Всички шофьори трябва да закупят електронна винетка от официалния сайт на „Национално тол управление“ за продажба на винетки[6] или от официалните партньори на АПИ: Vinetki.bg, ePay.bg и мобилния оператор А1. Освен по Интернет това може да стане в областните пътни управления, в около 250 ПОС терминала за самотаксуване и на граничните контролно-пропускателни пунктове, на касите на А1, в пощенските клонове, в офисите на Easy Pay и в бензиностанциите на ОМВ и Лукойл.

В седмиците след официалното влизане в сила на електронните винетки на 1 януари 2019 г., в Интернет започват да се появяват нелицензирани сайтове, някои с откровена цел за измама на потребителите. Поради това от АПИ препоръчват закупуването на е-Винетка от лицензиран продавач, който е споменат като партньор на агенцията.

Платените пътища в Европа са по-голямата част от пътищата, магистрали.

Принципът на пътуване по платените магистрали и плащане е еднакъв за почти всички европейски страни. Има няколко вида плащане на тарифа:

 • плащане на  самото пътуване;
 • плащане за всички пътища по страната с издаване на винетка – специален стикер за целта;
 • плащане за всички пътища на страната с издаване на разпечатан лист хартия, което на практика си е електронна винетка.